Повна та якісна оцінка вартості монет та золотих злитків на сервісі «Скупка монет»

Банки України проводять угоди з продажу та купівлі золотих злитків. І тому обов'язково проводиться оцінка цінного вироби. Сервіс «Скупка Монет» дозволяє безкоштовно отримати консультації фахівця з цього питання, а також тут можна безкоштовно оцінити та продати банківське золото.

Як проводиться оцінка зливків

Фахівці «Скупка монет» проводять оцінку вартості золотих злитків відповідно до встановлених стандартів. У процесі оцінки враховуються такі фактори:

  • визначається справжність зливка;
  • встановлюється проба металу;
  • на момент оцінки в облік береться вартість золота та срібла на міжнародному та вітчизняному ринку;
  • вимірюється вага зливка на спеціальних вагах високої точності;
  • оцінюється зовнішній вигляд виробу: чи є на ньому подряпини та пошкодження;
  • враховується, чи є у зливку сертифікат, упаковка та інші документи.

У компанію «Скупка Монет» ви можете продати золоті зливки у будь-який зручний час. Експерти високо оцінять злиток, якщо він високої якості та відповідає світовим стандартам.

Крім того, наші експерти проводять оцінку монет із дорогоцінних металів. Тільки досвідчені фахівці зможуть надати достовірну інформацію про те, наскільки цінною є монета,  з нами можна продати банківське золото та срібло у зливках.

Самостійна оцінка монет може виявитися неточною, оскільки є висока ймовірність, що будуть втрачені сильні сторони предмета. Крім цього, недосвідчена людина може не врахувати деякі вади монети.

Наші експерти мають великий досвід проведення оцінки. Вони провели кілька тисяч оцінок монет різних країн та різних епох. На сайті https://skupkamonet.com.ua/uk/ ви можете зробити замовлення оцінки золотих злитків або монет.

Онлайн-оцінка

Сервіс «Скупка монет» надає можливість оцінки вартості монет у режимі онлайн. У сервісу є все, що для цього потрібно. Компанія працює на ринку понад 15 років. За цей час компанія стала однією з найкращих у цій сфері. До нас звертаються багато колекціонерів та власників монет.

Наші фахівці проведуть якісну оцінку в режимі онлайн будь-яких монет, будь-якої держави. Також в режимі он-лайн ми можемо оцінити будь-які інші цінні предмети з дорогоцінних металів.

Фотографії для оцінки можна завантажити за посиланням http://skupkamonet.com.ua/uk/. Дуже важливо, щоб якість зображення була чіткою. На фото повинні бути чіткі усі елементи цінного предмета. Фотографія має бути зроблена з кількох сторін. Також важливо, щоб було хороше освітлення. За наявності упаковки, сертифіката та інших документів, їх фотографії також потрібно надіслати. Каталог монет з їхньою вартістю та описом, ви можете подивитися за посиланням http://skupkamonet.com.ua/uk/